Ontdek ons aanbod voor ondernemers

Ben je een ondernemer in de bouw, installatietechniek, groene productie of duurzame energie?

Dan ben jij cruciaal voor de transitie van de provincie Utrecht naar een duurzame en gezonde leefomgeving.

Wij hebben ons opleidings- en onderwijsaanbod in de regio Utrecht gebundeld zodat je hiervoor ook genoeg goed opgeleide medewerkers hebt.

Bekijk ons aanbod, laat je inspireren door de voorbeelden en download de hele catalogus.

We publiceren tenminste 3 keer per jaar een nieuwe versie. Meedenken over ons aanbod? Of op maat advies wat bij je past? Neem contact met ons op!

Onderzoeksmogelijkheden
Opleidingen
Mogelijkheden om bij te dragen aan onderwijs
Advies proposities

Onderzoek

Wij voeren onderzoek uit voor het bedrijfsleven. Als contract-onderzoek of als onderdeel van een researchproject. Ons onderzoek strekt van theoretische vraagstukken en werkingsprincipes tot praktisch toegepast onderzoek en validatie van prototypes.

Digital twin Utrecht Science Park

Een digital twin van het Utrecht Science Park, waarmee op korte termijn data-gedreven acties kunnen worden ondernomen om er een gezond en aantrekkelijke leefklimaat te realiseren.

Opleiding

Om jouw mensen de kennis bij te brengen die zij nodig hebben, hebben wij zowel een generiek als een sectorspecifiek aanbod.

Leren gebeurt voor meer dan 50% niet via een cursus of e-learning, maar op de werkvloer of van ’peers’. Daarom kun je bij ons ook informeel leren in Learning Communities, cirkels en events.

HR-Cirkels

In onze cirkels gaan HR-professionals van verschillende bedrijven elk kwartaal met elkaar in gesprek over HR gerelateerde onderwerpen en laten ze zich inspireren door diverse gastsprekers.

Participeer in het onderwijs

Zorg voor beter opgeleide instromers, kom in contact met toekomstig personeel en breng je bedrijf onder de aandacht.

Samenwerken met het onderwijs doe je voor de sector en de toekomst, maar ook voor jezelf. Praat mee over het curriculum, zet een studentenopdracht uit of ontvang een stagiair in je bedrijf.

Quest project: van het aardgas af

Wat moeten de bewoners van de wijk Schipsloot in Zeist doen nu ze geheel van het aardgas af moeten? Deze vraag houdt de 22 huishoudens in de wijk bezig.
Studenten adviseren bewoners over de stappen en technologieën hoe ze dit op een duurzame manier kunnen doen.

Consultancy

Een succes maken van de energie- en duurzaamheids-transities, dat doen we niet alleen met goed opgeleide mensen. Zorg dat jouw innovatie voor de gezonde en duurzame leefomgeving slaagt en laat je bijstaan door onze ervaren professionals uit het bedrijfsleven. Werk met onze experts aan je leercultuur, HR of participeer in onze living labs.

Celcius huis Hoefkwartier

Huizen bouwen zónder het milieu te belasten – hoe pak je dat aan? Studenten onderzochten dit door een huis te bouwen met duurzame materialen, samen met bedrijven die hun nieuwste technieken konden testen in de praktijk.

Michelle Gelderman

Business Community Manager GeLUK

Wil jij dit ook? Heb je een vraag? Of wil je meer informatie?

Ik adviseer je graag persoonlijk over het aanbod en de mogelijkheden.